Visum information
 
ABOUT US | NEWS | CONTACT US | Login | My Account
Välkommen till Transworld! ESL-KURSER Vilken är min nivå i engelska INSTRUKTION Visum information BOENDE Hur kommer jag att tillbringa min fritid?
FÅ EN BROSCHYR
BOKA ONLINE
VÅRT MÅL:

Målet med Transworld ESL-programmet är att ge instruktion av hög kvalitet i det engelska språket till personer som inte har engelska som första språk för att hjälpa dem förbättra sin förmåga att förstå och kommunicera på engelska och att använda det i sina liv och sin utbildning.

Visum information

Alla internationella studenter som studerar i USA måste ha ett F-1 studentvisum. Transworld är auktoriserad av den federala lagen att ge ut "Certificate of Eligibility" (kvalificeringscertifikat) för I-20 blanketten för att få F-1 studentvisum. Vi ger alla studenter personlig service vad gäller inträdet i USA. Om du har några specifika frågor gällande visum eller resan, vänligen skicka oss ett e-brev.

Om du vill flytta från en annan skola till Transworld, kontakta oss för en "Transfer Form". Vi kan även hjälpa dig med att skicka in en "Change of Status" to F-1

Så här börjar du

  1. Skicka in the "Transworld Application Form" för ESL eller TESOL Training
  2. Betala anmälningsavgiften
  3. Lämna in bevis på att du har tillräckligt med pengar ("Finacial Support") att betala hela       din kurs plus levnadskostnader medan du är inskriven i din kurs. (Avgift för studier plus minst $1 000 levnadskostnader för varje månad som du studerar.)

Hur du blir kvalificerad för ett studentvisum

Efter det att Transworld lämnat ut ditt I-20 form ska du boka tid hos amerikanska konsulatet i ditt land. Se till att söka ditt visum i god tid före ditt avresedatum. Var förberedd på att visa upp dokument såsom akademiska meriter, finansiell information och personliga bakgrundsuppgifter i din visumintervju.

När du kommer till USA

När du anländer till USA måste du visa ditt I-20 formulär för immigrationstjänstemannen. De kommer att sätta en stämpel på ditt I-20 och häfta ett I-94-formulär ("Arrival-Departure Record") i ditt pass. Du måste ta med dig dessa dokument till Transworld på din första skoldag.

Kom ihåg att ditt studentvisum kräver att du studerar minst 18 timmar per vecka. Det betyder att din närvaro måste vara bra. Vänligen tala om för oss om du inte kan vara med på någon lektion eller har frågor gällande immigration.

De små klasserna och de erfarna lärarna var den perfekta kombinationen för mig att lära mig engelska snabbt.

~ Ayman, Förenade arabemiraten